• Vrijwilligers gezocht

  Om de activiteiten en de coördinatie daarvan mogelijk te maken, hebben wij actieve bewoners nodig! Mensen zoals jij die graag iets willen bijdragen aan de wijk. Er zijn veel manieren om je in te zetten, zowel voor een eenmalige activiteit of door langer met een aantal andere wijkbewoners een thema op te pakken. Wat jij wil, er kan heel veel!

  Op dit moment zoeken wij:

  • Een mediacoördinator (zie vacature hieronder)
  • Redacteuren voor Het Woerdje, website (zie vacature hieronder) 
  • Leden werkgroep Activiteiten
  • Leden werkgroep Cultuur
  • Leden werkgroep Veilig in de Wijk (parkeren, verkeersveiligheid)
  • Vrijwilligers voor evenementen

  Interesse maar wil je meer informatie dan wat bij de werkgroepen staat vermeld stuur ons dan een mailtje naar bestuur@rijkerswoerd.net

  Heb je wel interesse, maar net niet voor één van deze vacatures, neem dan contact op met ons om te verkennen wat jij kan bijdragen via bestuur@rijkerswoerd.net 

   

  MEDIACOÖRDINATOR 

  Ben jij ook nieuwsgiering naar wat er speelt in je eigen wijk? Voel jij je ook betrokken bij Rijkerswoerd en haar bewoners? Vind jij het boeiend mee te werken aan een wijk die leeft? 

  Dan is dit je kans! Binnen het wijkplatform is nu plaats voor een mediacoördinator.

  De redactie bestaat uit een vormgever en vijf redacteuren. Allen vrijwilligers. Een deel houdt zich bezig met onze website, een ander deel met Facebook/Instagram, of ons wijkblad Het Woerdje. Kun jij als vrijwilliger deze vijf redacteuren helpen en leidinggeven?  

  Kom eens praten over deze boeiende functie en hoe deze verder inhoud te geven (vergoeding is bespreekbaar). redactie@rijkerswoerd.net

   

  REDACTEUREN 

  Lijkt het je leuk om de wijk in te gaan om ondernemers, vrijwilligers of zomaar een wijkbewoner te interviewen om in het zonnetje te zetten? Wil je nieuws delen met je wijkgenoten? Of heb je andere leuke ideeën!  

  Vind je het belangrijk dat onze wijkmedia correct en netjes voorbereid en gedeeld wordt met jou mede wijkbewoners? Vind je het leuk om te werken met bijvoorbeeld YouTube, Twitter, LinkedIn, of mee te schrijven aan het wijkblad Het Woerdje?  

  Krijg je na het lezen van onze oproepen zin om aan de slag te gaan?  

  Maak dan snel een afspraak met één van ons via redactie@rijkerswoerd.net, dan nemen wij contact met je op om van gedachten te wisselen. Vind jij het leuk maar kom je niet uit Rijkerswoerd, maakt ons niet uit, iedereen is welkom!  

   

   

   

   

   

   

  Activiteiten

  Koningsdag 'springt en ontmoet' 27 april bij sport- en wijkcentrum Rijkerswoerd. Hieronder kun je je aanmelden voor de kinderrommelmarkt. Zie verder programma bij agenda en nieuwspagina op deze website. 

  Hier kun je je kraam reserveren voor Koningsdag t/m 12 jaar 

  Aanmelden kraam

  Hier kun je je plek reserveren voor Koningsdag 18+

  Aanmelden plek 

   

  Zie verder de agenda van onze wijk. Wil jij jouw activiteit ook in de agenda? Geef deze dan aan ons door. 

   

  Maa
  27

  Bezorgdatum Het Woerdje

  Vanaf week 13 wordt Het Woerdje huis-aan-huis b... Lees meer »

  Apr
  06

  Kunstcafé 55+

  Op donderdag 6 april 2023 is er weer een Kunstc... Lees meer »

   

   

  Wijkbudget aanvragen

  Vraag een wijkbudget Rijkerswoerd aan via dit formulier

  Aanvragen wijkbudget

   

  Aanmelden wijkgids

  Meld je onderneming aan bij wijkgids Rijkerswoerd

  Aanmelden wijkgids

   

  Wijkplatform Rijkerswoerd