• Heb jij handjes over, kom je ons helpen!

  Vind je redactiewerk leuk, redigeren of zelf ook een verhaaltje schrijven, meedenken hoe het anders kan, mensen interviewen? Wij zijn nog op zoek naar redacteuren voor zowel onze website, Facebook, Instagram of Het Woerdje. 

  Of misschien wil je meehelpen organiseren van activiteiten. Dit kan zijn plaatsnemen in de werkgroep met het uitdenken van ideeën tot éénmalig helpen bij een activiteit. Soms gaat dit ook samen met andere organisaties in de wijk, denk hierbij aan Koningsdag of Avond4Daagse. 

  Dan dragen wij Cultuur een warm hart toe en zijn dan ook druk achter de schermen bezig met het organiseren van een Open Podium. Daar kun je nog een bijdrage aanleveren door je aan te sluiten bij deze groep. Maar ooit was er 'boot in de sloot' een leuke activiteit op het water achter het winkelcentrum. Help je mee dit weer vlot te trekken. Het scenario ligt er al nu de handjes nog.

  Dan is er natuurlijk Veilig in de Wijk, een werkgroep waar iemand voor nodig is die dit coördineert. Wij vinden dit erg belangrijk. Want veiligheid verdient aandacht, net zoals parkeeroverlast, AED (burgerhulpverlening) en ga zo maar door. 

  Heb je interesse maar wil je meer informatie dan kun je hierover contact opnemen met de Vrijwilligerscoördinator of rechtstreeks met één van de coördinatoren van de werkgroep waarvoor interesse is. Of je kunt rechtstreeks contact opnemen met één van de bestuursleden. Hier vind je alle gegevens. 

  Zie ons  Vrijwilligersbeleid (wordt binnenkort gedeeld)

   

   

   

   

  Kunstcafé 55+ in Rijkerswoerd

  Geplaatst in: Activiteiten Agenda NieuwsKunstcafé 55+ in Rijkerswoerd! Noteer het alvast in uw agenda, donderdagochtend 9 november is er weer een Kunstcafé 55+ in...

  Buurtfeest Wessel Couzijnhof

  Geplaatst in: Activiteiten NieuwsOp 17 september begon de dag met herfstweer en was de organisatie in twijfel of het buurtfeest een succes zou gaan worden.

  Het Woerdje 05-2023

  Geplaatst in: Het WoerdjeIn dit nummer, houden wij je op de hoogte van de activiteiten en ontwikkelingen in de wijk. Avondvierdaagse 2023 Kinderzwe...

  Buurtrestaurant 27 september

  Geplaatst in: Activiteiten NieuwsEr staat weer een tweede buurtrestaurant op de agenda. Interesse dan kun je je nu aanmelden

  Open Podia

  Geplaatst in: Agenda Cultuur NieuwsOpen Podium Rijkerswoerd is een feit, deze staan gepland op Vrijdagavond 3 november en 1 december Locatie/Tijd:

  Amerikaanse rivierkreeft in Rijkerswoerd

  Geplaatst in: Groen NieuwsMeestal zijn wij heel blij met nieuwe dieren in Rijkerswoerd, maar niet met deze schurk! De Amerikaanse rivierkreeft.

   

   

   

   

   

   

   

   

  Activiteiten

  Zie programma's bij agenda op deze website. Zie ook bij de werkgroepen Activiteiten of Cultuur

   

  Aanmelden Open Podium 

   

  Zie verder de agenda van onze wijk. Wil jij jouw activiteit ook in de agenda? Geef deze dan aan ons door. 

   

  Okt
  04

  Wijkavond over het verduurzamen van je woning

  Thema: Mijn CV is toe aan vervanging, moet ik n... Lees meer »

  Okt
  07

  De Krasse Knarren/Tocht De Kroon

  Bijdrage € 3,00 per keer Heb je vragen of ben j... Lees meer »

   

   

  Wijkbudget aanvragen

  Vraag een wijkbudget Rijkerswoerd aan via dit formulier

  Aanvragen wijkbudget

   

  Aanmelden wijkgids

  Meld je onderneming aan bij wijkgids Rijkerswoerd

  Aanmelden wijkgids

   

  Wijkplatform Rijkerswoerd