• Wijkgids Rijkerswoerd

  Alle informatie over jouw wijk Rijkerswoerd op één plek: scholen, kinderopvang, winkels in het winkelcentrum, huisartsen, tandartsen, gezondheidscentrum Rijkerswoerd (zie ook blokje 'winkelcentrum') enzovoort. 

  Mis je informatie of ben jij een (zelfstandig) ondernemer en zou je ook graag aan een blokje toegevoegd willen worden? Vul dan het formulier in. Wij vragen een bijdrage administratie-/advertentiekosten van € 10,00 voor het plaatsen op de website. De link die wij plaatsen van jouw website, delen wij ook in onze Facebookgroep zodat iedereen die deze groep volgt op de hoogte is van wat er aan informatie op de website is bijgekomen. Het gaat alleen om een zelfstandige ondernemer uit Rijkerswoerd, dit om concurrentie tegen te gaan vanuit de omringde wijken. 

  Aanmelden wijkgids

  Wij zijn niet verantwoordelijk voor foutmeldingen van linken op onze website. Mocht er iets veranderen aan de gegevens dan graag dit aan ons doorgeven. Heb je vragen dan kun je deze richten aan redactie@rijkerswoerd.net

  Wil je een advertentie plaatsen in ons wijkblad ga dan naar de pagina adverteren. Heb je vragen hierover mail dan naar woerdje@rijkerswoerd.net 

   

   

   

  Activiteiten

  Koningsdag 'springt en ontmoet' 27 april bij sport- en wijkcentrum Rijkerswoerd. Hieronder kun je je aanmelden voor de kinderrommelmarkt. Zie verder programma bij agenda en nieuwspagina op deze website. 

  Hier kun je je kraam reserveren voor Koningsdag t/m 12 jaar 

  Aanmelden kraam

  Hier kun je je plek reserveren voor Koningsdag 18+

  Aanmelden plek 

   

  Zie verder de agenda van onze wijk. Wil jij jouw activiteit ook in de agenda? Geef deze dan aan ons door. 

   

  Maa
  27

  Bezorgdatum Het Woerdje

  Vanaf week 13 wordt Het Woerdje huis-aan-huis b... Lees meer »

  Apr
  06

  Kunstcafé 55+

  Op donderdag 6 april 2023 is er weer een Kunstc... Lees meer »

   

   

  Wijkbudget aanvragen

  Vraag een wijkbudget Rijkerswoerd aan via dit formulier

  Aanvragen wijkbudget

   

  Aanmelden wijkgids

  Meld je onderneming aan bij wijkgids Rijkerswoerd

  Aanmelden wijkgids

   

  Wijkplatform Rijkerswoerd