• Zomervakantie-beurs zaterdag 15 juni

  Geschreven op

  Er is een zomervakantiebeurs op zaterdag 15 juni a.s. van 14:00 uur* tot 15:00 uur in het gebouw van Evangelische Basisschool De Rank, Pythagorasstraat 9 in Rijkerswoerd. De opzet is hetzelfde als bij de kinderkledingbeurzen, die wij al jaren in Rijkerswoerd houden.


  Wat is er te koop?

   

  Op de zomervakantiebeurs verkopen wij alles wat met de zomervakantie, logeren, dagje-uit, en school te maken heeft. Campingservies, draagbare BBQ, koelbox, reistas, reisbed, slaapzak, parasol, klaptafel/stoel, waterijsvormpjes, opblaasmatje of opblaasbadje, strand/badkleding, reis-spellen, buitenspeelgoed zoals waterbanen, glijbanen, balspellen, trapauto’s en stepjes. Misschien ligt het wel (ongebruikt) bij jou te verstoffen en dat is zonde. Dus heb je spullen deze zomer niet meer nodig, verkoop die dan op de zomer-vakantiebeurs! En koop de spullen die je wél nodig hebt voor een prikkie op onze beurs.

  Er is ook een ‘back-to-school’-afdeling met spullen voor (de middelbare) school, zoals schriften, woordenboeken, atlas, (examen-)rekenmachine, passer, geodriehoek, etui, pennen, potloden, markeerstiften, enzovoorts. Maar ook gymkleding, gymschoenen, rugzakken, lunch/broodtrommels, drinkbekers en kinderfietsen.

  Wil je spullen op onze beurs verkopen? Zorg dan dat alles schoon, heel, compleet en hanteerbaar is (dat wil zeggen door één persoon te dragen). Dus sorry, de caravan of camper kun je niet bij ons verkopen. Maar de campingkookplaat of parasolverlichting wel!


  Hoe werkt het?

   

  Wij houden dezelfde werkwijze aan als bij de kinderkledingbeurs: verkopers kopen vooraf een verkooppakketje met o.a. prijskaartjes en wij verkopen de geprijsde artikelen tegen inhouding van 15% van de prijs van de verkochte artikelen - je krijgt dus 85% (!) uitbetaald. Kopers betalen aan de kassa 10% extra. Van die 10% en 15% betalen wij onze onkosten (zaalhuur, materialen en eten/drinken voor de vrijwilligers). Meer info via onze website, zie de QR-code hiernaast of de URL onderaan dit artikel.

  * Vanaf 14:00 uur is er vrije inloop, maar let op! De eerste 40 bezoekers die vooraf een (gratis) toegangskaartje boeken, kunnen al om 13:30 uur naar binnen. Er mogen volgens onze vergunning maximaal 50 personen tegelijk in de schoolaula aanwezig zijn. Daarom kan het zijn dat je even moet wachten voor je naar binnen mag. De kassa is in een andere ruimte en over het algemeen stroomt het goed door, zodat je nergens lang hoeft te wachten.

  Vanaf zaterdag 18 mei kun je je inschrijven als verkoper en/of een (gratis) toegangskaartje boeken via onze website. Gebruik daarvoor onderstaande QR-code.
  Sta je ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Dan mailen wij je de link naar het inschrijfformulier.

  Tot ziens op de zomervakantiebeurs!

  Namens alle vrijwilligers van Tweedehands Beurzen Rijkerswoerd

     « Naar het overzicht

  Activiteiten

  Zie ook bij de werkgroep Cultuur of de Agenda voor de vaste- of aanstaande activiteiten!

   

   Gratis workshop dementie vriendelijk 12 juni

   

  Aanmelden voor Open Podium
  4 oktober!

   

   

  Mei
  22

  Fiets je fit, fietstocht op woensdag

  Fietsen is gezond en zorgt ervoor dat je langer... Lees meer »

  Mei
  23

  Kunstcafé 55+

  Voorbeeld tekst. Het kunstcafé 55+ wordt ook di... Lees meer »

   

   

  Wijkbudget aanvragen

  Vraag een wijkbudget Rijkerswoerd aan via dit formulier

  Aanvragen wijkbudget

   

  Aanmelden wijkgids

  Meld je onderneming aan bij wijkgids Rijkerswoerd

  Aanmelden wijkgids

   

  Laatste nieuws in je mailbox?

  Wil je op de hoogte blijven, abonneer je dan op ons laatste nieuws

  Wijkplatform Rijkerswoerd

  Wil je via je je mailbox op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit je wijk.

  Abonneer je en ontvang regelmatig een melding van het laatste nieuwtje!