• GymFit, bewegen voor 40+ en 60+

  Geschreven op

  GymFit Bewegen op Muziek (60+) – maandagochtend 11:00-12:00 in sportcentrum Rijkerswoerd (De Pas 44)

  Lijkt het u leuk om weer meer te gaan bewegen en deel uit te maken van een gezellige groep? GymFit Bewegen op Muziek is er speciaal voor actieve 60-plussers die gezellig samen, afwisselende oefeningen doen onder begeleiding van een gediplomeerde lesgever en in een echte gymzaal. Hierbij komen verschillende spiergroepen aan bod (de lachspieren komen ook aan bod) en wordt de conditie niet vergeten. Na afloop van de lessen, drinken we samen een kopje koffie. Wie wil er nu niet op zo’n manier ouder worden? Geïnteresseerd? De eerste twee lessen zijn gratis. Daarna kunt u gebruikmaken van een 10-strippenkaart, waarmee uzelf in de hand hebt wanneer u komt sporten of kunt u een abonnement nemen voor €19,50 per maand (in de zomermaanden betaalt u geen lesgeld).

  GymFit Actief (40+) – dinsdagavond 19:30-21:00 in gymzaal Kempenaer (Mr JM de Kempenaersingel 2A)

  Geniet je van het leven, maar zou je je graag wat fitter willen voelen? En wil je les krijgen zonder steeds te worden geconfronteerd met spiegels en (te) fitte medesporters? Wellicht bieden onze lessen GymFit Actief dan een uitkomst! Tijdens onze lessen GymFit Actief gaan we op verantwoorde wijze met elkaar aan de slag met alle aspecten die bijdragen aan een fitter en voldaan gevoel. Na een uitgebreide warming-up, doen we wekelijks spierversterkende oefeningen, waarbij alle spiergroepen aan bod komen, besteden we aandacht aan het vergroten van de mobiliteit, waardoor de kans op blessures wordt verkleind en werken we stap voor stap aan een betere conditie. Het belangrijkste is dat je met plezier beweegt, je fitter gaat voelen en dat het bewegen het kind in jou naar boven haalt. Geïnteresseerd? De eerste twee lessen zijn gratis. Daarna kun je gebruikmaken van een 10-strippenkaart, waarmee je zelf in de hand hebt wanneer je komt sporten.

   

  Stichting Gym&Turnen Arnhem
  06 447 56 765


  « Naar het overzicht

  Activiteiten

  Koningsdag 'springt en ontmoet' 27 april bij sport- en wijkcentrum Rijkerswoerd. Hieronder kun je je aanmelden voor de kinderrommelmarkt. Zie verder programma bij agenda en nieuwspagina op deze website. 

  Hier kun je je kraam reserveren voor Koningsdag t/m 12 jaar 

  Aanmelden kraam

  Hier kun je je plek reserveren voor Koningsdag 18+

  Aanmelden plek 

   

  Zie verder de agenda van onze wijk. Wil jij jouw activiteit ook in de agenda? Geef deze dan aan ons door. 

   

  Maa
  27

  Bezorgdatum Het Woerdje

  Vanaf week 13 wordt Het Woerdje huis-aan-huis b... Lees meer »

  Apr
  06

  Kunstcafé 55+

  Op donderdag 6 april 2023 is er weer een Kunstc... Lees meer »

   

   

  Wijkbudget aanvragen

  Vraag een wijkbudget Rijkerswoerd aan via dit formulier

  Aanvragen wijkbudget

   

  Aanmelden wijkgids

  Meld je onderneming aan bij wijkgids Rijkerswoerd

  Aanmelden wijkgids

   

  Wijkplatform Rijkerswoerd