• Een groen Rijkerswoerd, een groen Winkelcentrum

  Geschreven op

  Er waren enthousiaste reacties op de plantjes die wijkbewoners op 1 oktober jl. gratis konden ophalen bij de ingang van het winkelcentrum.

  Het gratis gebakje, beschikbaar gesteld door de ondernemers van het winkelcentrum, werd zeer gewaardeerd.

  Vele handen hebben het plantsoen achter het winkelcentrum (Cabaret) beplant. Tegelijkertijd werden honderden plantjes bij de ingang van de het winkelcentrum uitgereikt aan wijkbewoners om boomspiegels en/of eigen tuin te vergroenen. Het was een dubbel succes! Er komen veel positieve reacties op het pleintje achter het winkelcentrum welke samen met de werkgroep Groen Rijkerswoerd, de gemeente Arnhem en de eigenaar van het winkelcentrum is gerealiseerd. Een mooie stap is gezet om het winkelcentrum en omgeving te vergroenen en klimaat bestendig te maken. De buurtconciërge zorgt nog voor de finishing touch, achter komt nog een dubbele rij haagbeuken. Bij het uitreiken van de plantjes werden de vrijwilligers bijgestaan door landschapsarchitect Willem Jacobs van bureau Stadsgras: hij hielp bewoners met ideeën voor de aanpak van hun tuin/boomspiegel. De werkgroep Groen Rijkerswoerd en de ondernemers zijn enthousiast! Een volgende stap zal worden gezet voor de binnenruimte van het winkelcentrum. De ondernemers zijn blij met deze ontwikkelingen!  « Naar het overzicht

  Activiteiten

  Koningsdag 'springt en ontmoet' 27 april bij sport- en wijkcentrum Rijkerswoerd. Hieronder kun je je aanmelden voor de kinderrommelmarkt. Zie verder programma bij agenda en nieuwspagina op deze website. 

  Hier kun je je kraam reserveren voor Koningsdag t/m 12 jaar 

  Aanmelden kraam

  Hier kun je je plek reserveren voor Koningsdag 18+

  Aanmelden plek 

   

  Zie verder de agenda van onze wijk. Wil jij jouw activiteit ook in de agenda? Geef deze dan aan ons door. 

   

  Maa
  27

  Bezorgdatum Het Woerdje

  Vanaf week 13 wordt Het Woerdje huis-aan-huis b... Lees meer »

  Apr
  06

  Kunstcafé 55+

  Op donderdag 6 april 2023 is er weer een Kunstc... Lees meer »

   

   

  Wijkbudget aanvragen

  Vraag een wijkbudget Rijkerswoerd aan via dit formulier

  Aanvragen wijkbudget

   

  Aanmelden wijkgids

  Meld je onderneming aan bij wijkgids Rijkerswoerd

  Aanmelden wijkgids

   

  Wijkplatform Rijkerswoerd