• Focus à Locus 2023

  Geschreven op

  Wie wil er meedoen?

  Op zaterdag 22 en zondag 23 april vindt weer de Focus á locus Kunstroute plaats in de wijken Vredenburg, Holthuizen, Kronenburg en Rijkerswoerd. De editie van 2020 ging op het allerlaatste moment niet door vanwege corona. Alles was toen al georganiseerd en de folders waren gedrukt. Wij hopen dat de 7e Kunstroute weer een succes wordt. Ons doel: Van Focus á Locus een wijkgebeuren maken. Bewoners die iets doen op het gebied van kunst, of dat nou op beeldend, muzikaal of literair vlak is, laten dat zien aan hun buren, hun wijkgenoten. Door bewoners voor bewoners dus. Zo proberen wij wijkbewoners in contact met elkaar te laten komen en kunstenaars krijgen een podium om eens te laten zien wat ze maken of doen. Voor kinderen willen we ook weer workshops organiseren.

  Welke kunstenaar, met een grote K of kleine k, heeft zin om mee te doen? Schroom niet, het is een leuke kans om je werk eens te laten zien! Als je iemand anders kent die wat zou kunnen of willen exposeren, zou je die kunnen motiveren om mee te doen? Wij kennen niet iedereen. Je kunt ons eventueel ook tippen. Voor degenen die niet in de gelegenheid zijn om thuis te exposeren of muziek te maken, proberen we een andere ruimte te vinden. Ook is het leuk een paar activiteiten te clusteren op één adres. Dat blijkt vaak extra aantrekkingskracht te hebben op bezoekers. Wij hopen natuurlijk ook nu weer op een gevarieerd aanbod met beeldend werk, muziek, gedichten, noem maar op.

  Verder zijn wij nog op zoek naar een paar mensen die ons bij de organisatie willen ondersteunen, bijvoorbeeld ook iemand die vertrouwd is met Facebook en Instagram voor de PR van Focus á Locus. We willen immers zo veel mogelijk wijkbewoners bereiken.

  Je kunt je, graag vóór 1 februari 2023 (liefst eerder) opgeven bij focusalocus2023@gmail.com of bij Klaarke Schuiringa, tel. 06 109 08 499

  Namens werkgroep Focus á Locus

  Hans Langbroek
  Klaarke Schuiringa  « Naar het overzicht

  Activiteiten

  Zie ook bij de werkgroep Cultuur of de Agenda voor de vaste- of aanstaande activiteiten!

   

  Gratis workshop dementie vriendelijk 12 juni

   

  Aanmelden voor Open Podium
  4 oktober!

   

   

  Jun
  12

  Workshop dementie vriendelijk

  Dementie komt steeds vaker voor, 1 op de 5 mens... Lees meer »

  Jun
  14

  'Concert voor de Nacht' door het Linnaeus Trio

  Met gepaste trots kondigen wij aan de try-out e... Lees meer »

   

   

  Wijkbudget aanvragen

  Vraag een wijkbudget Rijkerswoerd aan via dit formulier

  Aanvragen wijkbudget

   

  Aanmelden wijkgids

  Meld je onderneming aan bij wijkgids Rijkerswoerd

  Aanmelden wijkgids

   

  Laatste nieuws in je mailbox?

  Wil je op de hoogte blijven, abonneer je dan op ons laatste nieuws

  Wijkplatform Rijkerswoerd

  Wil je via je je mailbox op de hoogte blijven van het laatste nieuws uit je wijk.

  Abonneer je en ontvang regelmatig een melding van het laatste nieuwtje!