• Buurtcamping 2022

  Geschreven op

  Buurtcamping ImmerlooparkGeen vakantieplannen tijdens het weekend van 29 t/m 31 juli? Kom dan kamperen op De Buurtcamping Immerloopark. Tijdens de buurtcamping kampeer je een weekend lang bijna in je eigen achtertuin, op een camping met volop spel en ontspanning voor jong en oud!

  De BuurtcampingNa twee jaar waarin de buurtcamping niet door kon gaan als gevolg van corona lijkt het dit jaar eindelijk te gaan lukken. Met een mix aan bewoners uit Vredenburg, Kronenburg, Immerloo en Rijkerswoerd gaan we een weekend lang kamperen in het Immerloopark! Op de buurtcamping kun je meedoen aan activiteiten, maar is er ook ruimte om rustig en ontspannen een weekend vakantie te vieren.

  Activiteiten voor iedereen
  Tijdens de buurtcamping zijn er activiteiten voor iedereen. Ben je een sportieveling? Doe dan mee aan de activiteiten georganiseerd door de Omni-sportvereniging RSVV. Ben je liever creatief bezig? Dan doe jij misschien liever mee aan de workshop tai dai. Gedurende het weekend zijn er volop activiteiten voor jong en oud, en is er even niets te doen? Zoek dan iets uit de spellenkist samen met een andere campinggast.

  Reserveer je campingplek
  Wil jij zeker zijn van een plekje op de buurtcamping. Zorg dan dat je snel een plaat(s)je reserveert via: www.debuurtcamping.nl/camping/immerloopark. Alle activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Eten moet je zelf meenemen. Door de organisatie wordt alleen gezorgd voor barbecues waarop je je eigen stukje groente en vlees kunt bereiden.

  Mocht je financiële situatie het niet toelaten om te komen, dan denkt de organisatie graag met je mee. Ook als je geen tent hebt of andere kampeerspullen kan je dit laten weten aan de organisatie. Wij helpen je graag om de juiste spullen te verzamelen. Voor iedereen is namelijk plaats op de buurtcamping!  « Naar het overzicht

  Activiteiten

  Koningsdag 'springt en ontmoet' 27 april bij sport- en wijkcentrum Rijkerswoerd. Hieronder kun je je aanmelden voor de kinderrommelmarkt. Zie verder programma bij agenda en nieuwspagina op deze website. 

  Hier kun je je kraam reserveren voor Koningsdag t/m 12 jaar 

  Aanmelden kraam

  Hier kun je je plek reserveren voor Koningsdag 18+

  Aanmelden plek 

   

  Zie verder de agenda van onze wijk. Wil jij jouw activiteit ook in de agenda? Geef deze dan aan ons door. 

   

  Maa
  27

  Bezorgdatum Het Woerdje

  Vanaf week 13 wordt Het Woerdje huis-aan-huis b... Lees meer »

  Apr
  06

  Kunstcafé 55+

  Op donderdag 6 april 2023 is er weer een Kunstc... Lees meer »

   

   

  Wijkbudget aanvragen

  Vraag een wijkbudget Rijkerswoerd aan via dit formulier

  Aanvragen wijkbudget

   

  Aanmelden wijkgids

  Meld je onderneming aan bij wijkgids Rijkerswoerd

  Aanmelden wijkgids

   

  Wijkplatform Rijkerswoerd