• Koningsdag 'springt en ontmoet'

  Geschreven op

  Koningsdag ‘Rijkerswoerd springt en ontmoet'

  Wijkplatform Rijkerswoerd, voetbalvereniging ESA, team Leefomgeving, sportbedrijf en stichting sportcentrum Rijkerswoerd, werken samen om van Koningsdag op 27 april 2023 weer een mooi feest te maken. Dit bleek vorig jaar een groot succes te zijn en daarom worden ook dit jaar de activiteiten weer op ons sport- en wijkcentrum Rijkerswoerd gehouden. Er is een kinderrommelmarkt met kraampjes, leuke en spectaculaire attracties tijdens het mega luchtkussenfestival. Een podiumprogramma met optredens met muziek en dans en tussendoor kun je lekker eten en drinken.

  Wij starten om 12.00 uur tot 16.00 uur, de toegang is gratis.  

  Op deze dag zullen er foto's gemaakt worden. Als je niet wilt dat er van jouw kind of jezelf foto's gemaakt worden, geef dit dan aan bij onze fotograaf (Manouk, herkenbaar aan ons logo) of de organisatie.

   

  Kinderrommelmarkt tot en met 12 jaar

  Je kunt een gratis kraam van 2x1 meter reserveren om je spullen te verkopen. Leeftijd maximaal 12 jaar. De sluitingsdatum om een kraam te reserveren is 21 april. 

  Verkopen voor wijkbewoners 18+

  Voor wijkbewoners 18+ is er een mogelijkheid om op een toegewezen plek op het gras je spullen te verkopen (zelf meegebracht kleedje). De sluitingsdatum is 21 april. 

  Podiumprogramma met terras

  Op het terrein staat een podium met wijkmuziek met een DJ. Hier kun je als wijkbewoners een leuke danceact, muziek of rap laten zien. Onder het genot van een hapje en drankje.

  Rijkerswoerd springt en ontmoet

  In opdracht van team Leefomgeving Rijkerswoerd, Kronenburg en Vredenburg, organiseert sportbedrijf Arnhem tussen 12.00 en 16.00 uur ‘Rijkerswoerd springt en ontmoet’. Het bruist van de activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Er zijn meerdere luchtkussens zoals; een stormbaan, springkussen met een mega grote glijbaan, bungee trampoline, zweefmolen en een levend tafelvoetbal.

  Ook is aan de creatieveling gedacht. Men kan graffiti spuiten of happy Stones en sieraden maken.

  Het terrein is opgedeeld in twee leeftijdsgroepen. Een deel voor kinderen t/m 7 jaar. En een deel voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar, gratis toegang.

  In verband met de verwachte drukte vragen wij je om zo veel mogelijk lopend of op de fiets te komen. De parkeerplaats is afgesloten, daar staan de activiteiten opgesteld!

  Parkeerplaats 2, aan de Lange Akkers is open met een beperkt aantal parkeerplaatsen.

  Rommelmarkt winkelcentrum

  Deze wordt niet officieel georganiseerd maar men mag onder de noemer “vrijmarkt” wel een plekje zoeken op het winkelcentrum, waarbij men de ondernemers niet in de weg moet gaan zitten, er is geen toezicht. De ruimte op het winkelcentrum is helaas te beperkt om een groot evenement te kunnen organiseren.

  Deze dag mag je niet missen!  « Naar het overzicht

  Activiteiten

  Zie programma's bij agenda op deze website. Zie ook bij de werkgroepen Activiteiten of Cultuur

   

  Aanmelden Open Podium 

   

  Zie verder de agenda van onze wijk. Wil jij jouw activiteit ook in de agenda? Geef deze dan aan ons door. 

   

  Okt
  04

  Wijkavond over het verduurzamen van je woning

  Thema: Mijn CV is toe aan vervanging, moet ik n... Lees meer »

  Okt
  07

  De Krasse Knarren/Tocht De Kroon

  Bijdrage € 3,00 per keer Heb je vragen of ben j... Lees meer »

   

   

  Wijkbudget aanvragen

  Vraag een wijkbudget Rijkerswoerd aan via dit formulier

  Aanvragen wijkbudget

   

  Aanmelden wijkgids

  Meld je onderneming aan bij wijkgids Rijkerswoerd

  Aanmelden wijkgids

   

  Wijkplatform Rijkerswoerd