• Buurtcamping 2022

  Geschreven op

  Buurtcamping ImmerlooparkGeen vakantieplannen tijdens het weekend van 29 t/m 31 juli? Kom dan kamperen op De Buurtcamping Immerloopark. Tijdens de buurtcamping kampeer je een weekend lang bijna in je eigen achtertuin, op een camping met volop spel en ontspanning voor jong en oud!

  De BuurtcampingNa twee jaar waarin de buurtcamping niet door kon gaan als gevolg van corona lijkt het dit jaar eindelijk te gaan lukken. Met een mix aan bewoners uit Vredenburg, Kronenburg, Immerloo en Rijkerswoerd gaan we een weekend lang kamperen in het Immerloopark! Op de buurtcamping kun je meedoen aan activiteiten, maar is er ook ruimte om rustig en ontspannen een weekend vakantie te vieren.

  Activiteiten voor iedereen
  Tijdens de buurtcamping zijn er activiteiten voor iedereen. Ben je een sportieveling? Doe dan mee aan de activiteiten georganiseerd door de Omni-sportvereniging RSVV. Ben je liever creatief bezig? Dan doe jij misschien liever mee aan de workshop tai dai. Gedurende het weekend zijn er volop activiteiten voor jong en oud, en is er even niets te doen? Zoek dan iets uit de spellenkist samen met een andere campinggast.

  Reserveer je campingplek
  Wil jij zeker zijn van een plekje op de buurtcamping. Zorg dan dat je snel een plaat(s)je reserveert via: www.debuurtcamping.nl/camping/immerloopark. Alle activiteiten zijn bij de prijs inbegrepen. Eten moet je zelf meenemen. Door de organisatie wordt alleen gezorgd voor barbecues waarop je je eigen stukje groente en vlees kunt bereiden.

  Mocht je financiële situatie het niet toelaten om te komen, dan denkt de organisatie graag met je mee. Ook als je geen tent hebt of andere kampeerspullen kan je dit laten weten aan de organisatie. Wij helpen je graag om de juiste spullen te verzamelen. Voor iedereen is namelijk plaats op de buurtcamping!  « Naar het overzicht

  Activiteiten

  Zie programma's bij agenda op deze website. Zie ook bij de werkgroepen Activiteiten of Cultuur

   

  Aanmelden Buurtrestaurant

   

  Aanmelden Open Podium 

   

  Zie verder de agenda van onze wijk. Wil jij jouw activiteit ook in de agenda? Geef deze dan aan ons door. 

   

  Sep
  24

  Kopij en advertentie inleveren Het Woerdje

  Vandaag de laatste dag voor het inleveren van k... Lees meer »

  Sep
  27

  Buurtrestaurant 27 september

  Er staat weer een tweede buurtrestaurant op de... Lees meer »

   

   

  Wijkbudget aanvragen

  Vraag een wijkbudget Rijkerswoerd aan via dit formulier

  Aanvragen wijkbudget

   

  Aanmelden wijkgids

  Meld je onderneming aan bij wijkgids Rijkerswoerd

  Aanmelden wijkgids

   

  Wijkplatform Rijkerswoerd