• 2de handsspeelgoed beurs Rijkerswoerd

  De jaarlijkse speelgoed- en kinderkamerbeurs is dit jaar op zaterdag 4 november 2023 in de aula van basisschool De Rank aan de Pythagorasstraat 9 in Rijkerswoerd. De organisatie is in handen van een groep ouders uit Arnhem-Zuid. 

   

  Inschrijven verkopers

   

  Heb je speelgoed, (bord)spellen, puzzels, knutselspullen of kinderkamerspullen (zoals lampjes, wekkers, decoratie) liggen die je niet meer gebruikt? Zijn ze nog helemaal mooi, schoon, heel en compleet? Meld je dan aan als verkoper! Na betaling van inschrijfgeld krijg je van ons prijskaartjes in instructies. Wij verkopen de door jou geprijsde artikelen tegen inhouding van 15% van de verkoopprijs – daarvan betalen we de zaalhuur en materialen. Je kunt je inschrijven via onze website (zie QR-code)

   

  QR code Rijkerswoerd speelgoedbeurs

   

  Relaxt shoppen

   

  Hou je van relaxt shoppen, zonder gegraai, gedrang of een uur van te voren al voor de deur in de rij staan? Dan ben je bij de Tweedehands Beurzen Rijkerswoerd aan het goede adres! We werken sinds 2020 met ‘winkelen-op-afspraak’ en dat bevalt zowel bezoekers als vrijwilligers erg goed. Alle artikelen blijven veel netter liggen en ook in de latere tijdvakken is er nog keuze genoeg. De vrijwilligers hebben alle artikelen op soort en leeftijd uitgesorteerd, zodat je snel vindt wat je zoekt. Dat is efficiënt winkelen!

   

  Wil je komen kopen? Dan boek je vooraf via onze website een gratis toegangskaartje voor een bepaald tijdvak en zorgt dat je er 5-10 minuten van tevoren bent. Aan het begin van je tijdvak ga je de aula in, waar alle artikelen uitgestald liggen en kiest de artikelen die je wilt kopen. Aan het eind van het tijdvak (of eerder, als je klaar bent) ga je naar de kassa in een andere ruimte. Kopers betalen bij de kassa 10% extra, als bijdrage voor de zaalhuur en materialen. Tijdens de vrije inloop van 14:00-15:00 uur kun je ook zonder toegangskaartje naar binnen, mits het maximum aantal aanwezigen in de aula nog niet is bereikt.

   

  Verder informatie over inschrijven als verkoper en het boeken van toegangskaartjes staat op onze website https://tweedehandsbeurzen.wordpress.com.

  Wij zien je graag op de tweedehands speelgoedbeurs!

   

  Namens alle vrijwilligers van

  Tweedehands Beurzen Rijkerswoerd

  Margré

  Naar het overzicht

  Activiteiten

  Zie onze programma's bij de werkgroepen Activiteiten of Cultuur

  of de agenda voor de vaste- of aanstaande activiteiten

   

  Koop hier je ticket voor het stamppottenbuffet

   

  Aanmelden Open Podium 

   

  Wil jij jouw activiteit ook in de agenda? Geef deze dan aan ons door!

   

  Dec
  04

  Bezorgdatum Het Woerdje

  Vanaf week 49 wordt Het Woerdje huis-aan-huis b... Lees meer »

   

   

  Wijkbudget aanvragen

  Vraag een wijkbudget Rijkerswoerd aan via dit formulier

  Aanvragen wijkbudget

   

  Aanmelden wijkgids

  Meld je onderneming aan bij wijkgids Rijkerswoerd

  Aanmelden wijkgids

   

  Klik hier als je via je mailbox op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws uit je wijk! 

   

  Wijkplatform Rijkerswoerd

  Klik hier als je via je mailbox op de hoogte gehouden wilt worden van het laatste nieuws uit je wijk!