Zomervakantiebeurs zaterdag 2 juli

Categorie:

Er is voor het eerst een zomervakantiebeurs in Arnhem op zaterdag 2 juli 2022 van 13:00 tot 15:00 uur in het gebouw van Evangelische Basisschool De Rank, Pythagorasstraat 9 in Rijkerswoerd. De opzet is hezelfde als van de kinderkledingbeurzen, die al jaren in Rijkerswoerd worden gehouden.

Wat is er te koop?
De manier waarop we de zomervakantie doorbrengen is afhankelijk van je levensfase. Met peuters heb je andere spullen nodig dan met pubers. Campingservies, koelbox, slaapzak, reistas, parasol, klapstoel, waterijsvormpjes, opblaasbadje. Het ligt (soms zelfs ongebruikt) in de kast te wachten tot de volgende ronde. Dus (ver)koop je het op de zomervakantie-beurs! De enige voorwaarde voor verkoop op onze beurs: het artikel is schoon, heel, compleet en hanteerbaar (d.w.z. door één persoon te dragen).

Er is ook een ‘back-to-school’-afdeling met spullen voor (de middelbare) school, zoals schriften, woordenboeken, rekenmachine, passer, geodriehoek, etui, enzovoorts.

Hoe werkt het?
We houden dezelfde werkwijze aan als bij de kinderkledingbeurs: kopers betalen aan de kassa 10% extra voor onze onkosten (zaalhuur, materialen en eten/drinken voor de vrijwilligers). Meer info via onze website (staat onderaan dit artikel). En lees ook het artikel over de kinderkledingbeurs verderop in Het Woerdje.

Tot ziens op de zomervakantiebeurs!

Namens alle vrijwilligers van
Tweedehands Beurzen Rijkerswoerd
Margré
https://tweedehandsbeurzen.wordpress.com

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.