WIJKAGENT: EDWIN ADDINK

Voor de mensen die mij nog niet kennen. Ik ben de wijkagent van Rijkerswoerd. Ik ben ondertussen bijna 30 jaar als politieagent werkzaam, waarvan de laatste vier jaar als wijkagent in Rijkerswoerd.

Als wijkagent probeer ik zoveel mogelijk in de wijk aanwezig en het aanspreekpunt  voor de bewoners te zijn. Rijkerswoerd is (nog) de grootste wijk in Arnhem-Zuid en biedt plek voor twee wijkagenten.

Naast wijkagent ben ik groepscommandant van een groep van de Mobiele Eenheid. Met name de laatste tijd ben ik met de ME door het hele land op pad.

Ik ben bereikbaar via 0900-8844 of via onderstaande button.

Tot ziens in de wijk, groet Edwin

WIJKAGENT: MANDY OUDENDAG

Mijn naam is Mandy Oudendag, sinds een aantal weken wijkagent van Rijkerswoerd. Samen met Edwin Addink ben ik verantwoordelijk voor de wijk.

De afgelopen jaren ben ik op verschillende basisteams werkzaam geweest, waaronder Harderwijk, Doetinchem en Arnhem-Zuid.

Naast mijn werk als wijkagent ben ik lid van de voetbaleenheid Gelderland-Midden. Met de voetbaleenheid begeleiden wij onder andere voetbalwedstrijden van Vitesse.

Edwin en ik zijn zoveel mogelijk in de wijk aanwezig en maken graag een praatje. Mocht je ons daar niet treffen en ons toch willen spreken? Neem dan contact met mij op via onderstaande button of bel 0900-8844.

Tot ziens in de wijk! Groetjes, Mandy

WIJKBOA: KEVIN BESSELINK

Mijn naam is Kevin Besselink en ik ben sinds 1 januari de wijkboa van Rijkerswoerd, Kronenburg en Vredenburg. Als wijkboa wil ik graag op de hoogte zijn van de problemen of knelpunten in de wijk, om vervolgens te kijken naar een passende oplossing. Is er in de buurt een probleem dat veel voorkomt of steeds terugkeert? Laat het mij weten. 

Als wijkboa wil je graag bereikbaar zijn. Wanneer ik sta ingedeeld in de wijk zie je mij vaak op de fiets. Je kunt mij dan dingen doorgeven, of wij maken gezellig even een praatje. Ik hoop een bekend gezicht in de wijk te worden.

Als wijkboa werk ik samen met de politie en de wijkteams. Zo hebben wij één keer in de maand een wijkveiligheid overleg, hierin bespreken wij de overlast in de wijk.

Meldingen kunnen gemaakt worden via FIXI (er is ook een App). Dit is het meldingssysteem van de gemeente Arnhem.

Liever persoonlijk contact? Bel dan 0800-1809.

Politiebureau Arnhem Zuid

Groningensingel 94- Arnhem