TEAM LEEFOMGEVING

In Arnhem hebben wij een lange geschiedenis van wijkgericht werken, onder andere met wijkregisseurs en wijkprogramma’s. Sinds 2016 werken wij nog meer samen met de wijken en vanuit de wijken met het team Leefomgeving.

Met het team Leefomgeving willen wij ‘Van Wijken Weten’. Wij willen aansluiten bij wat in de wijken leeft en samen met wijkbewoners kijken wat nodig is. Zo krijgen bewoners meer invloed op wat in de wijk gebeurt en waar de prioriteiten liggen. In iedere wijk zijn collega’s van het team Leefomgeving werkzaam. Zij horen graag welke ideeën of initiatieven er zijn in de wijk. Zij kunnen jullie daarbij helpen of brengen jullie in contact met mensen en organisaties met dezelfde initiatieven of ideeën. Ook zorgt het team Leefomgeving ervoor dat gemeentelijke taken op het gebied van sociale en fysieke leefbaarheid op maat voor jullie wijk worden uitgevoerd.

Het team is bereikbaar via rkv@leefomgevingarnhem.nl

Aline Pothof, 026-377 4477, aline.pothof@arnhem.nl

Carla Butzelaar, 026 – 377 3560, carla.butzelaar@arnhem.nl

Harm Jan Kuipers, 026 – 377 5128,harm.jan.kuipers@arnhem.nl

Margreet Kropman, 026-377 4828, margreet.kropman@arnhem.nl

Faysal Zouay, 026 – 377 3989, faysal.zouay@arnhem.nl

TLO bus

 

Met lijn 2030 komt Team leefomgeving naar de bewoners toe.
Op de site staat wanneer ze bij jullie in de wijk staan. Hier kun je vragen, ideeën, informatie en antwoorden delen met het team.
Ook als je vragen hebt over energie, groen of de leefbaarheid in jouw wijk.

 

 

Voel je welkom in het stadhuis van Gemeente Arnhem

Koningsstraat 38, Arnhem