Kinderkledingbeurs Rijkerswoerd zaterdag 12 maart

Categorie:

We houden weer een kledingbeurs in de aula van EBS De Rank, Pythagorasstraat 9, Rijkerswoerd. De voorjaars- en zomerkinderkledingbeurs staat gepland voor zaterdag 12 maart. Met ons beproefde ‘winkelen-op-afspraak’-concept kan onze beurs bijna altijd doorgaan.

Waarschijnlijk is een coronatoegangsbewijs verplicht. Kijk op onze website voor de laatste informatie: https://tweedehandsbeurzen.wordpress.com/.

Verkopen
Kinderen groeien vaak snel uit hun kleren. Overtollige kinderkleding die nog helemaal mooi is, kun je op onze beurs verkopen. Je prijst vooraf zelf de kleding met prijskaartjes die je van ons krijgt. Op de avond voor de beurs lever je de geprijsde artikelen bij ons in. Onze vrijwilligers zorgen voor de verkoop op zaterdag. Aan het eind van de dag krijgt je je niet-verkochte artikelen retour. Naast inschrijfgeld houden we 15% van de verkoopprijs in voor zaalhuur en organisatiekosten. Jouw opbrengst minus onze inhouding ontvang je per bank.

Meedoen als verkoper? Schrijf je dan in via onze website.

Kopen
Op de beursdag shop je voor een prikkie (de basis voor) de lente- en zomergarderobe voor je kind(eren) bij elkaar. Je boekt vooraf een 30-minuten tijdslot (1 volwassen persoon per huishouden). In dat tijdslot zoek je kinderkleding, -schoenen en accessoires uit in de ca. 150 m2 grote aula van de school. Alles ligt uitgesorteerd per maat en soort (broeken bij broeken, truien bij truien) zodat je snel vindt wat je zoekt. Daarna ga je naar de gymzaal om je aankopen af te rekenen (alleen PIN-betaling, geen cash), waarbij we 10% extra rekenen voor zaalhuur en organisatiekosten. Dus koop je voor €10 dan betaal je €11.

Kom je shoppen? Boek dan een (gratis) toegangskaartje via onze website. Graag tot ziens op de tweedehands kinderkledingbeurs!

 

Namens alle vrijwilligers van
Tweedehands Beurzen Rijkerswoerd
Margré

1 Reactie

 1. Chelly

  Dag,
  Zou ik mij kunnen laten inschrijven als verkoper en koper, voor de kinderkledingbeurs 12 maart?

  Met vriendelijke groet,
  Chelly

  Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.