Kinderkledingbeurs Rijkerswoerd 17 september

Categorie:

Zaterdag 17 september 2022 van 12:00 tot 14:00 uur is er weer een tweedehands kinderkledingbeurs in het gebouw van Evangelische Basisschool De Rank, Pythagorasstraat 9 in Rijkerswoerd. U kunt dan (de basis voor) de herfst- en wintergarderobe van uw kind(eren) voor een prikkie bij elkaar shoppen.

Inschrijven als verkoper
Heeft u overtollige kinderkleding die nog helemaal goed is? Dan kunt u die via onze kinderkledingbeurs verkopen en 85% van de opbrengst is voor u. Van het percentage dat we inhouden betalen we de zaalhuur, materialen en overige onkosten. Via onze website meldt u zich aan voor onze nieuwsbrief en dan krijgt u als eerste bericht wanneer de inschrijving voor verkoper start.

Toegang tot de beurs op zaterdag
We blijven deels werken met tijdsloten. Het eerste uur hebben we twee tijdsloten van 30 minuten, waarvoor je vooraf een toegangskaartje moet boeken via onze website. Daarna is er vrije inloop (met afhankelijk van de coronamaatregelen een maximum aantal bezoekers in de zaal).

De afgelopen vier corona-proof beurzen hebben ons geleerd dat het werken met tijdsloten uiteindelijk voor iedereen voordelig is: de kleding blijft veel netter liggen/hangen waardoor alle kleding zichtbaar blijft; er wordt niet gehamsterd (en dan op het laatst teruggelegd) want door de tijdsdruk (aan het eind van het tijdslot moet je de zaal verlaten) wordt de niet gekozen kleding teruggelegd voordat de volgende groep kopers komt. En daardoor is er uiteindelijk voor iedereen meer keuze, ook wanneer je pas ‘laat’ binnen komt. Nog een voordeel: geen enorme wachtrijen bij de kassa, omdat niet iedereen tegelijk komt/gaat. Kortom: veel relaxter!

Tot ziens op de tweedehands kinderkledingbeurs!

Namens alle vrijwilligers van
Tweedehands Beurzen Rijkerswoerd
Margré https://tweedehandsbeurzen.wordpress.com

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.