Digitale zelfstandigheid voor senioren

Ook van senioren wordt verwacht dat zij meer zelfredzaam zijn. Zo is het steeds meer vanzelfsprekend dat ook zij over vaardigheden m.b.t. de computer, tablet of smartphone beschikken voor bijvoorbeeld informatie opzoeken, e-mailen, internetbankieren en sociale media.

De doelstelling van Computerleercentrum Mediatrefpunt Arnhem-Zuid is het bevorderen van de digitale zelfstandigheid, waar in deze tijd steeds meer om wordt gevraagd zoals computer-, tablet en mobiele telefoongebruik.

Windows 11 (groepscursussen)
Op maandagmiddag 19 september en woensdagmiddag 21 september begint de cursus Windows 11 Basis.

Android voor telefoon (groepscursussen)
Op maandagochtend 3 en donderdagmiddag 6 oktober begint de cursus Android voor telefoon.

Deze cursussen zijn opgezet voor mensen met weinig ervaring of voor degenen die vrijer willen worden in het werken met de computer of smartphone.

Inloopochtenden
We kunnen u ook helpen als u een vraag heeft m.b.t. uw computer, laptop, tablet of smartphone tijdens onze inloopochtenden op dinsdag- en vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 u in SWOA de Gaanderij, Driemondplein (Elderveld).

Ondersteuning aan huis
Verder kunnen we ook ondersteuning aan huis voor u verzorgen als u niet in de gelegenheid bent om naar ons toe te komen.

Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen naar Pieter Eilers, Tel.: 06 – 1290 3490 of e-mail naar info@mediatrefpuntarnhem-zuid.nl Kijk ook op onze website: https://mediatrefpuntarnhem-zuid.nl/

 

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.