Computerleercentrum

Categorie:

Werken met een mobiele telefoon (bijvoorbeeld Samsung)
Wilt u meer weten over het gebruik van uw mobiele telefoon? Meld u zich dan nu al aan als u interesse heeft om aan de cursus deel te nemen die op maandag 24 januari begint, om verzekerd te zijn van een plaats. Hierin wordt de basis van de smartphone met het besturingssysteem Android behandeld. Er wordt uitleg gegeven over het besturingssysteem en de beveiliging van het apparaat, maar ook over de veelgebruikte mogelijkheden, zoals internetten, e-mailen, bellen en apps gebruiken. In deze cursus komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Het besturingssysteem Android
 • Bedienen van een Android-apparaat
 • In gebruik nemen van een Android-apparaat.
 • Surfen op internet met Chrome
 • E-mailen met Gmail
 • Bellen met een Android-smartphone
 • Werken met de Play Store
 • Beveiligen van een Android-apparaat

Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen naar Pieter Eilers, Tel.: 06 – 1290 3490 of e-mail naar info@mediatrefpuntarnhem-zuid.nl Kijk voor meer informatie op onze website: https://mediatrefpuntarnhem-zuid.nl/cursus-android-voor-telefoon/

Cursussen Windows 10
Meld u zich nu al aan als u interesse heeft om aan een van de Windows 10 cursussen die vanaf maandag 24 januari beginnen deel wil nemen om zeker te zijn van een plaats.

De basis
Deze cursus is opgezet voor mensen met weinig computerervaring en voor degenen die vrijer willen worden in het werken met Windows 10.

Verkenner en veiligheid
Deze cursus is opgezet voor mensen die zelfstandig mappen en bestanden op hun computer willen organiseren en meer inzicht willen krijgen in de mogelijkheden van de verkenner.

De Cloud
Deze cursus is voor een ieder die kennis wil maken met de mogelijkheden van de Cloud. Zonder dat u het waarschijnlijk weet maakt u met bijvoorbeeld de contactpersonen op uw smartphone of computer al gebruik van de Cloud. Na deze cursus kunt u bestanden in de Cloud zetten en delen met andere personen. Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen naar Pieter Eilers, Tel.: 06 – 1290 3490 of e-mail naar info@mediatrefpuntarnhem-zuid.nl Kijk voor meer informatie ook op onze website: https://mediatrefpuntarnhem-zuid.nl/inroostering-en-cursustijden/

Inloopochtenden
We kunnen u weer helpen als u een hulpvraag heeft m.b.t. uw computer, laptop, tablet of smartphone tijdens onze inloopochtenden op dinsdag- en vrijdagochtend van 9.30 tot 11.30 u. Hiervoor dient u zich op telefoonnummer 06 – 1290 3490 aan te melden met uw hulpvraag zodat we een afspraak met u kunnen maken wanneer en hoe laat wij u kunnen helpen. Zonder telefonische afspraak kan er dus géén hulp worden geboden.

Ondersteuning op afstand
We kunnen weer ondersteuning aan huis voor u verzorgen. Binnen het Medi@trefpunt Arnhem-Zuid zijn er op allerlei gebieden experts aanwezig. We noemen enkele onderwerpen:

 • Specifieke onderwerpen betreffende Windows 10
 • Beveiliging en privacy
 • Orde op uw laptop
 • Software- en hardware problemen
 • Bespreek mogelijke andere wensen of problemen ook met ons

Deze vorm van de ondersteuning van maximaal 2 uur kost €10,00 excl. reiskosten á € 0,19 per km. Voor meer informatie en aanmelding kunt u bellen naar Pieter Eilers, Tel.: 06 – 1290 3490 of e-mail naar info@mediatrefpuntarnhem-zuid.nl

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.