ACTIVITEITEN

Op deze pagina vind je de activiteiten Koningsdag, wijkdag, Avondvierdaagse en Sinterklaasviering.

Meerdere partners, sponsoren helpen mee met het organiseren van deze activiteiten.

Voor vaste terugkerende activiteiten verwijzen wij je naar onze agenda en naar de agenda van sportbedrijf Arnhem

Wil je meedoen, meehelpen klik dan op onderstaande button.

Rijkerswoerd Springt op Koningsdag

 

Diverse organisaties werken samen om van Koningsdag 2022 in Rijkerswoerd, Kronenburg en Vredenburg een gigantisch feest te maken. De ochtend begint met de officiële opening van het ontmoetingsplein, aansluitend is er een kinderrommelmarkt met gratis kraampjes, is er een mega luchtkussenfestival. Natuurlijk kun je tussendoor lekker eten en drinken. De toegang is gratis.

 

Opening ‘ontmoeting, speel en beweegplein’                             

De toenmalige wijkvereniging Rijkerswoerd heeft vanuit Burgerkracht een bijdrage gekregen van de gemeente Arnhem. Een aantal organisaties hebben ook een bijdrage hieraan gegeven: Menzis, Rabobank, provincie Gelderland, TLO, SSR en de Dullertsstichting. Hiermee is een unieke ontmoetingsplek gerealiseerd op een perfecte locatie. Voordat de Koningsdagactiviteiten gaan beginnen volgt de officiële opening om 11.30 uur.

Plaats: Sport- en wijkcentrum Rijkerswoerd, De Pas 44 in Rijkerswoerd (ESA)

 

Podiumprogramma met terras         

Op het terrein staat een podium met wijkmuziek, met een DJ die zorgt voor een lekker sfeertje waar wijkbewoners een leuke danceact, muziek of rap kunnen laten zien. Onder het genot van een hapje en drankje.

 

Rijkerswoerd springt   

In opdracht van Team Leefomgeving RKV organiseert het Sportbedrijf Arnhem tussen 12.00 en 16.00 uur Rijkerswoerd Springt.

Het bruist tussen 12.00 en 16.00 uur van de activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Zo zijn er meerdere luchtkussens. Zoals een stormbaan, springkussen met een mega grote glijbaan. Ook zal de volleybaltoer niet ontbreken en zijn er vele andere attracties zoals bungee trampoline. Zweefmolen een levend tafelvoetbal en vele andere spectaculaire attracties. Om alles veilig en leuk te laten verlopen is het terrein opgedeeld in twee leeftijdsgroepen, een deel voor kinderen t/m 7 jaar (met ouder(s), begeleider(s)), en een deel voor kinderen van 8 tot en met 12 jaar.

Koningsdag 2022 in RKV is mogelijk dankzij enorm veel partners, zoals Team Leefomgeving RKV, voetbalvereniging ESA, volleybalvereniging Aetos, stichting SSR, Wijkplatform Rijkerswoerd en heel veel anderen. We zien je graag op 27 april tussen 12.00 en 16.00 uur.

 

Kinder rommelmarkt                                                                                                                     

Er is een rommelmarkt, waar je gratis een kraam van 2 x 1 meter kan reserveren om je spullen te verkopen. Leeftijd om te mogen verkopen kan t/m 12 jaar. Vul hieronder je gegevens in om je hiervoor aan te melden.

Je ontvangt in de week van 27 april een bevestiging en aanvangstijd en nummer van de tafel die voor je bestemd is. 

 

 

Kinder rommelmarkt

11 + 7 =